Gebruiksaanwijzing IBIZA Hairwraps:

IBIZA HAIRWRAPS ‘ORIGINAL’ en ‘SPECIALS’:


♥ Steek de haarlus of haarhaaknaald door de microring bovenaan de IBIZA Hairwrap.

♥  Pak een plukje haar en doe dit plukje door de lus heen of leg in het haakje van de haaknaald. Trek nu het plukje haar door de microring heen  en schuif de microring naar de hoofdhuid toe.

♥  Leg de hairwrap bovenop, of direct naast het plukje haar en knijp nu met een tang de microring, op 1 a 1,5 cm van de hoofdhuid, goed dicht.

♥ Pak nu een losse microring en doe deze om de haarlus of haarhaaknaald en leg hetzelfde plukje haar erdoor heen als waar je net de hairwrap aan vast gezet hebt. Schuif nu ook deze microring om het plukje haar en schuif ook naar boven tot onder de hairwrap. Knijp nu ook deze microring goed dicht.

 De hairwrap zal er nu pas uitgaan als deze microring opengeknepen wordt;)

♥ Trek nu de veer van de hairwrap af, schuif de kralen en bedel omhoog tot de gewenste lengte. Steek de veer weer terug tussen de onderste microring en knijp deze microring ook goed dicht. Let erop dat de veer echt vast zit!

Knip nu het steeltje van de veer, en het stuk hairwrap wat eronderuit hangt af.

IBIZA HAIRWRAPS ‘LEATHER’:

♥  Pak een grote microring en doe deze om de haarlus of haarhaaknaald. Pak een plukje haar waar je de hairwrap aan vast wilt maken en doe deze door de haarlus of haarhaaknaald.

♥ Trek nu het plukje haar door de microring en schuif de microring naar de hoofdhuid toe.

♥ Steek nu de IBIZA HAIRWRAP ‘leather’ door de microring en trek deze net zo ver door de microring tot deze de gewenste lengte heeft bereikt. Knijp nu de microring goed dicht en knip het leer wat er bovenuit steekt af.

IBIZA HAIRWRAPS ‘BOHEMIAN STYLE’:

♥ Plaats een losse microring in het haar zoals beschreven bij de IBIZA HAIRWRAPS  ‘LEATHER’.

♥ Steek nu de HAIRWRAP BOHEMIAN STYLE met de bovenkant door de microring en knijp deze heel stevig dicht. Knip het leer wat boven de microring uitsteekt af.

♥ Trek nu de veer van de hairwrap af en schuif de kralen en bedel omhoog tot de gewenste lengte. Steek de veer weer terug tussen de microring en knijp ook deze stevig aan. Knip nu het steeltje van de veer wat boven de microring uitsteekt af, evenals het stuk hairwrap wat er nu onderuit hangt.

HOE MAAK JE EEN CLIP-INN VAN JE IBIZA HAIRWRAP?

‘LEATHER’:

♥ Schuif een grote microring om het leer van de hairwrap. Steek nu het leer door een speltje en steek het leer dan weer terug door de knijpkraal die je net om het leer hebt geschoven. Bepaal de lengte en knijp de knijpkraal goed dicht. Knip het overige leer kort af.

♥ Vergeet niet dat je bij de ‘bohemian style hairwrap’  de lengte moet bepalen vanaf de onderkant en de veer nog goed vast moet knijpen.

‘ORIGINAL’ en ‘SPECIAL’:

♥ Buig het metalen driehoekje open en schuif de microring van de hairwrap hieraan. Haak dan het driehoekje ook door een speltje en knijp het driehoekje goed dicht.

< < Je kunt de hairwraps op deze manier ook aan een elastiek vast maken. >>